Paraules del món des de Colombia amb Àngela Becerra

Continuant el viatge literari ✈️per terres llatinoamericanes, prenem rumb cap al sud per a detindre’ns en Cali (Colòmbia). Ciutat cosmopolita, la seua gent càlida, alegre😃 i amable, ens reben amb gran afecte i senzillesa🤩.
·
En ella, va nàixer la protagonista de hui, Ángela Becerra✍🏻📖. L’any 2000 i en ple èxit professional, deixa els seus 2️⃣0️⃣ anys de carrera publicitària per a dedicar-se de ple a la literatura📚.
·
Les seues novel·les📚, pertanyents a l’Idealisme Màgic💫✨🌟 segons la seua pròpia definició, li han fet meréixer nombrosos premis🏆🎖.
·
Us recomanem la seua més recent novel·la 📗 “Algun dia, hui”, guanyadora del Premi de Novel·la Fernando Lara 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣. Basada en un fet real esdevingut en 1920 a Colòmbia, Becerra narra la història de Betsabé Espinal, que amb només vint-i-tres anys es converteix en l’heroïna d’una de les primeres vagues femenines de la història.
·
Un cant als drets i llibertats en una època on el patriarcat era el que marcava la societat del moment, al sotmetiment, a l’abús laboral i sexual, al clasicisme i a la desigualtat.
·
És una història valenta, amb uns personatges potents, amb els quals entendrem la realitat social de les dones👩🏻‍🦰👩🏽‍🦱👱🏻‍♀️ en una època i un lloc remots.
·
Una gran història d’amor❤️, plena de sentiments.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *